دستور طرز تهیه آش کشک مخصوص

دستور طرز تهیه آش کشک مخصوص

 

دستور طرز تهیه آش کشک مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

 

مواد لازم آش کشک :

نخود :•: نصف لیوان

لوبیا سفید :•: نصف لیوان

برنج :•: ۱۰۰ گرم

کشک :•: چهار قاشق غذاخوری

پیاز متوسط :•: ۱ عدد

گوشت چرخ کرده :•: ۱۵۰ گرم

سیر داغ :•: به مقدار لازم

دستور طرز تهیه آش کشک مخصوص

طرز تهیه آش کشک :

نخود و لوبیا را از شب قبل در آب قرار می دهیم تا نفخش را بگیریم بهتر است در طول این مدت چند بار آب را عوض کنیم. .برای تهیه آش کشک ابتدا نخود  و لوبیا را می پزیم .سپس برنج را اضافه می کنیم.

بعد از اینکه برنج پخت،  گوشت چرخ کرده را ( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده ایم ) به صورت کوفته در می آوریم و به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

در آخر کشک را به آش کشک اضافه می کنیم. برای تزئین روی آش کشک می توان از سیر داغ و پیاز داغ یا نعنا داغ استفاده کرد.

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *