خواص مویز در طب سنتی

خواص مویز در طب سنتی


 

خواص مویز در طب سنتی

به گزارش بخش پزشکی و سلامت مجله اینترنتی ردز به نقل از آرگا : مویز و کشمش هر دو از انگور به دست می آیند, اما نحوه تولید و نوع انگوری که از آن مویز تهیه می گردد با نوع کشمش تفاوت دارد. بارها از خواص و فواید انگور و کشمش صحبت شده است, در این مقاله در مورد خواص مویز برای سلامتی صحبت می کنیم.

به حبه های خشک شده انگور دانه درشت مویز می گویند. مویز به طور طبیعی و در معرض آفتاب خشک شده و از مواد شیمیایی برای خشک شدن آن استفاده نمی شود. عده ای معتقدند که خواص مویز نسبت به خواص کشمش و خواص انگور سبز بیشتر است.

خوردن مویز در بارداری - خواص مویز در طب سنتی

فواید و خواص مویز

مویز حاوی فسفر, کلسیم و ویتامین های B, A, E است. انرژی زا است, به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و ضد باکتری و ضد آلرژی به شمار می رود. مصرف مویز در زمستان باعث گرم شدن بدن می شود. یکی از خواص مویز کنترل دیابت و کاهش قند خون است. قند موجود در مویز, قند طبیعی به نام فروکتوز است که برای جذب شدن به بد نیاز به انسولین ندارد. همچنین حاوی کروم است که نقش تعیین کننده ای در کاهش قند خون دارد. مویز در پیشگیری و درمان دیابت بسیار مفید بوده به همین خاطر به افراد مسن توصیه می شود که همراه چای از مویز به جای قند استفاده کنند.

از خواص درمانی مویز می توان به درمان سر درد های میگرنی اشاره کرد. مویز باعث کاهش کلسترول خون می شود. مویزی که از انگور قرمز تهیه می شود به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی یک داروی ضد سرطان به شمار می رود و همچنین در رفع چین و چروک پوست و جلوگیری از پیری زودرس نیز کاربرد دارد.

فواید مویز

تقویت دستگاه گوارش

مویز با خاصیت ضد باکتری از بروز عفونت در دستگاه گوارش جلوگیری کرده و در تقویت معده و هضم غذا موثر می باشد. افرادی که یبوست دارند می توانند از مویز برای درمان استفاده کنند.

کاهش فشار خون

یکی از خواص مویز کاهش فشار خون است. به گردش بهتر خون کمک کرده و از گرفتگی رگهای خونی جلوگیری می کند. مویز از چسبندگی پلاکتها و لخته شدن خون جلوگیری می کند و در کاهش غلظت خون موثر است.

خواص مویز

تقویت حافظه

همانطور که گفته شد خوردن مویز به پیشگیری و درمان آلزایمر کمک می کند. همچنین برای تقویت حافظه می توانید روزانه ۲۰ عدد مویز را قبل از صبحانه میل کنید. مویز باعث تقویت کارکرد سلولهای مغز می شود.

مصرف مویز در بارداری

به زنان باردار توصیه می شود که در طی روز حتما مویز میل کنند. مصرف مویز خصوصا در وعده صبحانه باعث نشاط در طی روز می شود. بدلیل اینکه زنان باردار از مصرف داروهای شیمایی منع هستند بنابراین می توانند از خواص مویز برای درمان مشکلات گوارشی این دوره استفاده کنند. مویز باعث هضم بهتر غذا شده و به جذب بهتر مواد معدنی به بدن کمک کرده در نتیجه باعث تقویت عملکرد معده می شود.

درمان فشار خون با مویز

نکاتی درباره مویز

بهتر است از مویزی استفاده کنید که از انگور قرمز حبه درشت تولید شده است. همچنین دانه های مویز هرچقدر پر گوشت تر باشد, خاصیت بیشتری دارد. بهتر است که مویز بدون دانه بوده یا دانه های کمی داشته باشد.

می توانید از مویز به عنوان میان وعده استفاده کنید, اما به دلیل کالری بالای آن بهتر است که افراد چاق در خوردن آن افراط نکنند زیرا ممکن است باعث افزایش وزن شود.انرژی زایی

توصیه می شود که از مویز بهداشتی و استاندارد استفاده کنید. همچنین می توانید هنگام نوشیدن چای مویز را جایگزین حبه های قند نمایید تا علاوه بر کاهش قند خون از سایر خواص و فواید مویز نیز بهره مند شوید.

شما می توانید مطلب ( خواص مویز در طب سنتی )

شما احتمالا این مطالب را نیز دوست دارید...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *